Tundra Tree Tundra Tree

VIND ONS

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL Den Haag

PRAAT MET ONS

info@tundratree.com
070 - 250 02 01

TUNDRA
TREE

TUNDRA TREE CREËRT DYNAMISCHE VIDEO, FOTO, 360° & VR EN AERIAL CONTENT

ONS VERHAAL

OVER ONS

Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd door mens en natuur. Wij documenteren, wij vertalen, wij verbinden, door middel van film en foto. Met ons intellect en met ons hart. Wij creëren visuele verhalen die emoties oproepen. Films die activeren! Wij vertellen visuele verhalen die jouw publiek verbindt met jouw wereld.

Ons digitale marketing bureau, Tundra Tree, bevindt zich in Nederland en werkt zowel dichtbij als wereldwijd. Onze focus ligt op outdoor, avontuur, reizen, sport, cultuur, natuur, toerisme en daarbij willen we een steentje bijdragen aan onze planeet. Van de structuur van ons bedrijf, onze expertise, onze apparatuur en ons netwerk tot aan de passie die door onze aderen stroomt, alles binnen Tundra Tree is na vele jaren ervaring zo ingericht dat we de flexibiliteit en aanpassingsvermogen kunnen bieden, die onze clienten van ons vragen.

WAAR WIJ VAN HOUDEN

video 100%
foto 100%
360° | VR 100%
aerial 100%

ONS TEAM

WIE WIJ ZIJN

 • image

MANAGING DIRECTOR

STIJN TE HENNEPE

Let’s talk: +31 (0)6 14 49 80 29

 • Daniel Kuipers

CREATIVE DIRECTOR

DANIEL KUIPERS

Let’s talk: +31 (0)6 42 75 63 45

ONZE EIGENSCHAPPEN

ACHTER DE SCHERMEN

 • BETROUWBAAR

  Onze werkwijze is transparant; we betrekken onze cliënten van begin tot eind door het hele productie proces. We zijn flexibel en beschikbaar voor vragen en begeleiding.

 • VEILIG & BESCHERMD

  Al jouw data is veilig opgeborgen op ons beveiligde backupsysteem. Zelfs een kantoorbrand of overstroming kan er niet bijkomen. Alle data en informatie die je met ons deelt, wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Wij zorgen er ook voor dat alle benodigde licenties en verzekeringen geregeld zijn voor de realisatie van jouw product bij ons.

 • KWALITEIT

  Al onze creaties worden op maat gemaakt om zo het beste ten dienst te staan van jouw doel. Elk van onze teamleden heeft vele jaren ervaring in expertises die nodig zijn voor de ontwikkeling van het product, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

 • FLEXIBEL

  We kunnen heel gemakkelijk onze capaciteit schalen naar de benodigde grootte voor jouw product. Op deze manier kunnen wij je een geweldig product leveren tegen een scherpe prijs.

ONZE CLIENTEN

WE WERKEN SAMEN MET