Tundra Tree Tundra Tree

FIND US

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL The Hague
The Netherlands

TALK TO US

info@tundratree.com
+31 (0)70 250 02 01

VIND ONS

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL Den Haag

PRAAT MET ONS

info@tundratree.com
070 - 250 02 01

TUNDRA
TREE

360° en VR

Samsung Gear Virtual Reality Bril

WAAROM 360° VIDEO?

Uw doelgroep betrokken maken bij uw product en brand identity is het ultieme doel van storytelling in videomarketing. De mogelijkheden om die betrokkenheid te creëren is enorm toegenomen sinds de ontwikkeling van 360 graden video en virtual reality. Deze techniek is tegenwoordig breed toegankelijk voor iedere doelgroep via YouTube en Facebook en betrekt uw doelgroep op geheel nieuwe wijze in uw wereld.

Wilt u weten wat 360° video voor uw kan betekenen? We zoeken graag vrijblijvend met u uit wat het beste bij uw wensen en doelstelling past.

ALS U HET DOET, DOE HET GOED!

Niet alleen het toepassen van 360 graden video als marketing tool groeit enorm, maar ook de ontwikkeling van 360° videocamera’s, montagesoftware en afspeelapparatuur maakt grote sprongen. Dit creëert een hoop nieuwe potentie voor deze nieuwe markt, maar het creëert ook de enorme hoeveelheid noodzakelijke kennis van de do’s and don’t om van uw 360° toepassingen een succes te maken. Tundra Tree beheerst al deze skills en professionele kennis en is tevens pionier op de ontwikkeling van nieuwe 360°-videotechnieken. Onder andere kunnen wij 360° luchtopnames maken vanaf onze drone met onze op maat gemaakte stabilized rig. Deze is uniek in Nederland! Uw mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. The sky is the limit!
360° luchtopnames maken vanaf onze drone met onze op maat gemaakte stabilized rig
360° Virtual Reality in Zuid-Afrika

WAT IS 360° VIDEO?

360 graden video geeft de kijker de mogelijkheid volledig om zich heen te kijken in de video, alsof de kijker zich letterlijk in een andere wereld begeeft. Deze unieke eigenschap biedt een hele wereld aan nieuwe toepassingen; ervaar bijvoorbeeld een achtbaan vanaf de bank de thuis, neem een virtuele toer door een museum, proef alvast de sfeer van uw vakantiebestemming, voordat u hem boekt, volg tutorials door interactieve e-learning of bestudeer architectuur van een bekend gebouw. 360° Virtual Reality video is een volledig nieuwe manier van educatie, beleven, helpen, demonstreren and verkopen.

TOEGANKELIJKHEID & GEBRUIK

360 graden video is toegankelijk voor een groot publiek, doordat alle grote namen zoals Facebook en Google hier de heilige graal in zien en dit ondersteunen. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone. De beleving kan naar een ultiem niveau getild worden door het gebruik van een headset, zoals de Google Cardboard (bedrukt met uw logo), Samsung Gear VR, Oculus Rift, HTC Vive of een van de andere vele headsets op de markt. Waar vroeger deze beleving alleen was weggelegd voor een kleine elite is 360° video nu toegankelijker en populairder dan ooit.
Google Cardboard Virtual Reality Headset
Smartphone App en Web VR

SMARTPHONE APP

Uw  360 graden video kan zelfs in een zelfgemaakte app gebruikt worden voor iPhone en Android, waardoor de video ervaren kan worden in uw eigen huisstijl. Niet YouTube of Facebook, maar uw eigen huisstijl. In een app is ook mogelijk om de video clickable maken. Een goede manier om uw call-to-action te implementeren of om het voor uw publiek makkelijker te maken om uw product in het winkelmandje te stoppen.

WEB VR

Ook kan de 360° video op uw eigen website geïntegreerd worden, het zogenaamde WebVR.

VOORBEELDEN

360° VIDEO'S

Pinguins op Boulders Beach

Sneeuwscooter

Horse Boarding

ONZE CLIENTEN

WE WERKEN SAMEN MET