Tundra Tree Tundra Tree

FIND US

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL The Hague
The Netherlands

TALK TO US

info@tundratree.com
+31 (0)70 250 02 01

VIND ONS

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL Den Haag

PRAAT MET ONS

info@tundratree.com
070 - 250 02 01

TUNDRA
TREE

AERIALS

Luchtbeelden zijn vaak epische shots en kunnen dingen letterlijk in een ander perspectief plaatsen. Ze voegen vaak een meerwaarde toe aan een film. Er zijn verschillende manieren om deze zogenaamde aerial shots te maken.

DRONE CAMERA TEAM

Een drone kan over en door dingen heen vliegen op een manier die niet mogelijk is voor een helicopter, zoals van dichtbij een fietser volgen of door een fabrieksraam vliegen. Dit geeft een hoop creatieve mogelijkheden voor aerial shots in een film.
Uiteraard moet een drone bediend worden door een ervaren en gecertificeerd drone team. Het is heel belangrijk dat luchtbeelden legaal en veilig vergaard worden, zodat de klant geen nare verzekeringskwesties op haar hals haalt. Ons drone team heeft alle noodzakelijke certificaten, verzekeringen en ontheffingen en vliegt volgens alle de officiele luchtverkeersregels. Daardoor kunnen we toestemming krijgen om op de meest uiteenlopende locaties opnames te maken voor de mooiste beelden.
Drone Team

Ons drone team Mainblades

Helicopter with Cineflex Camera System

HELICOPTER

Als aerial shots een graadje uitgebreider moeten, dan komt bij ons de helicopter in het vizier. Bijvoorbeeld voor snel bewegende onderwerpen, zoals auto’s of boten of voor het langdurig volgen, zoals bij de Tour de France. Een heli heeft geen probleem om bij te blijven.

CINEFLEX

De heli kan worden uitgerust met een Cineflex camera. Dit camerasysteem maakt het mogelijk om hele flexibele en stabiele shots te maken. Onder andere hebben wij dit systeem ingezet voor het volgen van vrachtwagens in colonne tijdens de Truck Platooning Challenge van Rijkswaterstaat.