Tundra Tree Tundra Tree

FIND US

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL The Hague
The Netherlands

TALK TO US

info@tundratree.com
+31 (0)70 250 02 01

VIND ONS

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL Den Haag

PRAAT MET ONS

info@tundratree.com
070 - 250 02 01

TUNDRA
TREE

ONS VERHAAL

Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd door mens en natuur. Wij documenteren, wij vertalen, wij verbinden, door middel van film en foto. Met ons intellect en met ons hart. Wij creëren visuele verhalen die emoties oproepen. Films die activeren! Wij vertellen visuele verhalen die jouw publiek verbindt met jouw wereld.

Ons digitale marketing bureau, Tundra Tree, bevindt zich in Nederland en werkt zowel dichtbij als wereldwijd. Onze focus ligt op outdoor, avontuur, reizen, sport, cultuur, natuur, toerisme en daarbij willen we een steentje bijdragen aan onze planeet.

Van de structuur van ons bedrijf, onze expertise, onze apparatuur en ons netwerk tot aan de passie die door onze aderen stroomt, alles binnen Tundra Tree is na vele jaren ervaring zo ingericht dat we de flexibiliteit en aanpassingsvermogen kunnen bieden, die onze clienten van ons vragen.

 • image

MANAGING DIRECTOR

STIJN TE HENNEPE

 • Daniel Kuipers

CREATIVE DIRECTOR

DANIEL KUIPERS

ONZE EIGENSCHAPPEN

 • BETROUWBAAR

  Onze werkwijze is transparant; we betrekken onze cliënten van begin tot eind door het hele productie proces. We zijn flexibel en beschikbaar voor vragen en begeleiding.

 • VEILIG & BESCHERMD

  Al uw data is veilig opgeborgen op ons beveiligd backupsysteem. Zelfs een kantoorbrand of overstroming kan er niet bijkomen. Alle data en informatie die u met ons deelt, wordt door ons vertrouwelijk behandeld.

 • KWALITEIT

  Al onze creaties worden op maat gemaakt om zo het beste ten dienst te staan van uw doel. Elk van onze teamleden heeft vele jaren ervaring in expertises die nodig zijn voor de ontwikkeling van het product, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

 • FLEXIBEL

  We kunnen heel gemakkelijk onze capaciteit schalen naar de benodigde grootte voor uw product. Op deze manier kunnen wij u een geweldig resultaat leveren tegen een scherpe prijs.

ONZE CLIENTEN

WE WERKEN SAMEN MET