Tundra Tree Tundra Tree

FIND US

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL The Hague
The Netherlands

TALK TO US

info@tundratree.com
+31 (0)70 250 02 01

VIND ONS

Lulofsstraat 55, Unit 24
2521 AL Den Haag

PRAAT MET ONS

info@tundratree.com
070 - 250 02 01

TUNDRA
TREE

VIDEO

HET BELANG VAN VIDEO

Door social media en online advertising is bewegend beeld onmisbaar geworden om te scoren bij uw doelgroep. In een wereld waarin tijd schaars is geworden, zijn teksten vaak ontoereikend. In een video brengt u in korte tijd op een efficiënte manier uw boodschap over. Video is het snelstgroeiende communicatiemiddel sinds het bestaan van social media. 

Er zijn veel mogelijkheden die uw bedrijf en uw doelgroep kunnen bedienen. Weet u nog niet wat video voor u kan betekenen? Geheel vrijblijvend zoeken we graag met u uit wat het beste bij uw wensen en doelstelling past.

WERKWIJZE

BRIEFING

We nemen samen met u de mogelijkheden door en het ontwikkelingstraject dat daarbij komt kijken. Aan de hand van deze briefing zullen we uw wensen vertalen naar een filmconcept dat het beste uw doelstelling vertegenwoordigd. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag.

ONTWIKKELING

Wij verzorgen van het begin tot het einde de ontwikkeling van uw video. Van script, opnames tot montage en oplevering. Door het hele traject heen heeft u een aanspreekpunt die al uw vragen beantwoord en u volledig op de hoogte houdt en waar nodig, u om input zal vragen.

OPLEVERING/DISTRIBUTIE

Nadat de eindmontage af is en door u is goedgekeurd, leveren wij de film op in het door u gewenste formaat. Ook kunnen wij de video voor u publiceren, repliceren of distribueren waar u wilt. Uiteraard blijft u volledig aan de knoppen en betrekken wij u bij elke stap.

VOORBEELDEN

PROJECTEN

ONZE CLIENTEN

WE WERKEN SAMEN MET